Mitrović doneo pobedu Fulamu, Vulvsi zaustavili Totenhem

Izvor: RTS, 29.Dec.2018, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović doneo pobedu Fulamu, Vulvsi zaustavili Totenhem

Aleksandar Mitrović postigao je gol u finišu utakmice protiv Hadersfilda i doneo svom timu tri boda i bekstvo sa dna tabele Premijer lige. Vulvsi u Londonu šokirali Totenhem 3:1. Brajton bolji od Evertona, Kardif od Lestera, remi Votforda i Njukasla.
Fudbaleri Fulama konačno su pobegli sa dna Premijer lige. Aleksandar Mitrović postigao je pogodak u 91. minutu u duelu sa Hadersfildom i doneo svom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << timu tri prekopotrebna boda.

Ekipa Klaudija Ranijerija sada je 18. na tabeli sa 14 osvojenih bodova, dok su iza Barnli sa 13 i utakmicom manje i Hadersfild sa 11.
Mitrović je na asistenciju Sesinjona postigao osmi pogodak u takmičenju i doneo veliku radost navijačima na "Krejven kotidžu".
Meč u Londonu obeležio je i detalj kada je Abubakar Kamara "oteo" Mitroviću penal i promašio ga sedam minuta pre kraja.
Totenhem je bio u seriji od pet vezanih pobeda, a taj niz zaustavili su Vulvsi, koji su na "Vembliju" slavili sa 3:1.
Domaći su poveli sjajnim golom Harija Kejna, da bi u nastavku preokret doneli Boli, Himenez i Košta.
Ekipa Maurisija Poketina tako je propustila priliku da se približi prvoplasiranom Liverpulu, koji nešto kasnije igra derbi meč protiv Arsenala.
Brajton je na svom terenu savladao Everton sa 1:0, golom Lokadije u 59. minutu, ok je malo iznenađenje napravio Kardif, koji je slavio u Lesteru golom Kamarase u poslednjim trenucima susreta.
U duelu između Votforda i Njukasla nije bilo pobednika 1:1, a strelci su bili Rondon za goste, a Dukur za domaće.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović opet heroj Fulama, gol za pobedu u 91. minutu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2018

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović golom u sudijskoj nadoknadi doneo je trijumf Fulamu protiv Hadersfilda 1:0 u utakmici 20. kola Premijer lige...Mitrović je u 91. minutu iskoristio sjajnu asistenciju Rajana Sesenjona i pogodio osmi put ove sezone u engleskom prvenstvu...Meč na londonskom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Totalna ''ludnica'' zbog Mitra, ovaj snimak to najbolje pokazuje! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2018

Iz ovog ugla, pobedonosni gol srpskog reprezentativca izaziva dodatne, posebne emocije...Konačno je ekipa Fulama danas uspela da se pomakne sa dna tabele, u uzbudljivom duelu sa jednim od direktnih konkurenata u borbi za opstanak, ekipom Hadersfilda...Tim Klaudija Ranijerija slavio je sa 1:0, a heroj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.