Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2012, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirosavljevu izmaklo finale za dva mesta

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Nemanja Mirosavljev nije uspeo danas da se plasira u finale Olimpijskih igara u Londonu u disciplini malokalibarska puška 60 metaka ležeći, pošto je kvalifikacije završio kao 10 od 50 strelaca.

On je u kvalifikacijama imao isti učinak kao još devet strelaca - 595 krugova, pa je morao dodatno da gadja.

Posle raspucavanja Mirosavljev je zauzeo ukupno 10 mesto, a u finale >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se plasiralo osam strelaca. Finale je u 13.00 časova.

Belorus Sergej Martinov bio je najuspešniji u kvalifikacijama sa maksimalnih 600 poena, čime je izjednačio svetski rekord.

Mirosavljev je na Igrama u Londonu učestvovao i u disciplini 10 metara vazdušnom puškom, u kojoj je bio 30. u kvalifikacijama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.