Milica Mandić svim srcem uz Vanju Udovčića

Izvor: NaDlanu.com, 13.Avg.2012, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Mandić svim srcem uz Vanju Udovčića

Ima devojka pravo da navija, a i zaslužila je da se malo opusti. Milica Mandić ima zlatnu medalju sa Olimpijskih igara u Londonu, ali nema dečka.

"Kurir" piše, da je Milica priznala da još nema dečka, a novinar ovog lista podvlači da je Milica svim srcem bodrila srpske vaterpoliste u borbi za bronzu i da joj je Vanja Udovčić slao i poljupce.Milica je bila jedna od najvatrenijih navijačica srpskih vaterpolista i umela je da se raduje kada je konačno bilo poznato da „delfini“ >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << uzimaju bronzanu medalju.Kako naglašaca "Kurir", kapiten našeg tima Vanja Udovičić je tokom meča, pa i nakon njega, slao poljupce Milici, a ni ona nije ostala ravnodušna. Kada je utakmica završena, Udovičić je svoju kapicu poklonio upravo olimpijskoj šampionki, a Mandićeva ju je poljubila.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.