Merson priveden, pijan udario kola Ministarstva odbrane

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2011, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merson priveden, pijan udario kola Ministarstva odbrane

Londonska policija privela je bivšeg engleskog reprezentativca Pola Mersona zbog sumnje da je u pijanom stanju svojim automobilom udario u automobil Ministarstva odbrane Velike Britanije.

Merson, nekadašnji fudbaler Arsenala ranije se lečio od alkoholizma, a pred policajcima se branio uz obrazloženje da je bio umoran i da je zaspao za volanom svog Mercedesa.
Stvarno sam zaspao i probudio sam se nakon što sam glavom udario u šoferšajbnu>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << rekao je Merson.
Merson trenutno radi kao komentator na televiziji Skaj. On je za reprezentaciju Engleske u periodu od 1991. do 1998. godine odigrao 21 utakmicu i postigao tri gola.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nekadašnji "tobdžija" priveden zbog vožnje "pod gasom"

Izvor: Sportal.rs, 13.Okt.2011

Bivši fudbaler Arsenala Pol Merson izazvao je lakši saobraćajni incident kada je, kako se kasnije ispostavilo, u pripitom stanju svojim "mercedesom" udario u kamion.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.