Mađari posle dva produžetka eliminisali Island

Izvor: Politika, 08.Avg.2012, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađari posle dva produžetka eliminisali Island

LONDON – Muška rukometna reprezentacija Mađarske plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Londonu, pošto je posle dva produžetka eliminisala Island sa 34:33.

Posle izjednačene igre do 25. minuta utakmice, Mađari koji su se plasirali u četvrtfinale posle duela sa Srbijom u poslednjem kolu Grupe B, odlično su odigrali finiš prvog poluvremena, u kojem su >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << napravili seriju 5:0 i sa 16:12 otišli na odmor.

U drugom poluvremenu Islanđani su uspeli da se „vrate”, pa je utakmica otišla u produžetke, gde su Mađari bili skoncentrisaniji i postigli gol više koji je bio dovoljan za pobedu.

Mađare je predvodio povratnik u tim Laslo Nađ sa devet golova, dok su Đerđeli Haršanji i Đerđo Ivančik postigli po pet.

U ekipi Islanda najefikasniji je bio Guđon Valur Sigurdšon sa osam pogodaka.

Mađari će u polufinalu igrati sa pobednikom duela između Švedske i Danske.

Beta

objavljeno: 08/08/2012

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mađari u polufinalu nakon produžetaka

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2012

Muška rukometna reprezentacija Mađarske plasirala se danas u polufinale Olimpijskih igara u Londonu, pošto je posle dva produžetka eliminisala Island sa 34:33.

Nastavak na Sportske.net...

Rukomet: U polufinalu Mađarska, Švedska, Francuska i Hrvatska

Izvor: Kurir, 09.Avg.2012, 02:11

LONDON - Reprezentacije Mađarske, Švedske, Francuske i Hrvatske plasirale su se u polufinale Olimpijskih igara u Londonu...U polufinalu 10. avgusta sastaće se Mađarska - Švedska i Francuska - Hrvatska...U četvrtfinalu su postignuti sledeći rezultati:..Island - Mađarska 33:34 Švedska - Danska...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.