MARKU DŽEJKOBSU UKRADENA LETNJA KOLEKCIJA

Izvor: Kurir, 18.Nov.2011, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKU DŽEJKOBSU UKRADENA LETNJA KOLEKCIJA

LONDON - Američki dizajner Mark Džejkobs otkazao je modnu reviju svoje kolekcije za proleće/leto 2012 u Londonu pošto mu je ona ukradena prilikom transporta iz Pariza.

"Naš dan za novinare u radnji Marka Džejkobsa je otkazan zbog krađe kolekcije proleće/leto 2012 tokom puta od Pariza ka Londonu", naveo je Džejkobsonov predstavnik za medije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Iz londonske policiji je potvrđeno da je slučaj pod istragom.

"Krađa je prijavljena policiji pošto je većina odeće, torbi i cipela u vrednosti između 46.800 i 63.000 evra nestala", rekao je portparol policije.

Kolekcija je nestala iz kola za isporuku koja su se nalazila ispred Džejkobsove radnje u Londonu. Garderoba, torbe i cipele, koje su transportovane vozom iz Pariza ka Londonu imaju malu vrednost na ulici jer su samo uzorci za sledeću sezonu, piše Frans pres.

Ova krađa je još jedan udarac za Džejkobsa, čija je reklama za parfem sa 17-godišnjom glumicom Daktom Fening nedavno zabranjena u Britaniji zbog optužbi da "seksualizuje dete".
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.