Ljubiša Dunđerski novi trener Spartaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2022, 13:38

Ljubiša Dunđerski novi trener Spartaka

Novi trener Spartaka iz Subotice biće Ljubiša Dunđerski, potvrdio je danas vojvođanski klub.

"Novi šef stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv je Ljubiša Dunđerski, a njemu će se kao pomoćnik pridružiti Savo Pavićević", naveli su iz subotičkog Spartaka i dodali da će novi trener biti zvanično predstavljen sutra u 12.00.

Dunđerski je prethodno radio kao sportski direktor u Spartaku, a istu funkciju obavljao je i u novosadskoj Vojvodini.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << klupi kluba iz Subotice on će zameniti Slavka Petrovića, koji je juče sporazumno raskinuo saradnju sa Spartakom.

Ljubiša Dunđerski u fudbalskoj karijeri nastupao je za Vojvodinu, Borac iz Čačka, Atalantu, Komo, Trevizo i Novi Sad, a ovo će mu biti prvi trenerski angažman.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Doneo Salcburgu 500 miliona, pa odbio Čelsi

Izvor: B92, 21.Sep.2022

Sportski direktor austrijskog Salcburga Kristof Frojnd (45) saopštio je da je odbio ponudu Čelsija da preuzme poziciju sportskog direktora u londonskom klubu...Britanski mediji navode da je Frojnd napravio odličan posao u Salcburgu, pošto je od prodaje igrača klubu doneo 500 miliona evra prihoda...On...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.