Lejdi Gaga se na kratko okreće novinarstvu

Izvor: Blic, 09.Apr.2011, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga se na kratko okreće novinarstvu

LONDON - Nakon što je pokorila svet pop muzike, Lejdi Gaga se, na kratko, okreće novinarstvu i sledećeg meseca će nadgledati pripremu 17 međunarodnih izdanja lista Metro internacional, preneo je danas britanski "Gardijan".

Lejdi Gaga je uspešno manipulisala medijima u prošlosti i imala je prilično komplikovanu vezu sa njima. Čak im je i priznala važnu ulogu koju igraju u svetu šou biznisa u svom hitu "Paparaži" čije se izvođenje na dodeli MTV muzičkih nagrada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 2009. godine završilo tako što je pevačica bila prekrivena lažnom krvlju. Megi Samvejz, glavni urednik Metro internacionala rekla je da je oduševljena što je Lejdi Gaga pristala da radi kao urednik, ali je priznala da ne zna šta da očekuje od pevačice koja se na dodeli MTV nagrada prošle godine pojavila u haljini od mesa i šokirala javnost.

Lejdi Gaga nije jedina poznata ličnost koja se oprobala kao urednik.

Pre nje su to učinili Bono Voks za izdanje Veniti Fera posvećeno Africi, Elton Džon je uređivao Indipendent posvećen AIDS-u, Penelope Kruz je uređivala francuski Vog prošlog maja, dok je Dženifer Aniston radila kao urednica Harpers bazara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lejdi Gaga se na kratko okreće novinarstvu

Izvor: SrbijaNet.rs, 09.Apr.2011

Nakon što je pokorila svet pop muzike, Lejdi Gaga se, na kratko, okreće novinarstvu i sledećeg meseca će nadgledati pripremu 17 međunarodnih izdanja lista Metro internacional, preneo je danas britanski Gardijan. Lejdi Gaga je uspešno manipulisala medijima u prošlosti i imala je prilično

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Lejdi Gaga pokorava medije

Izvor: S media, 10.Apr.2011, 11:46

Lejdi Gaga će sledećeg meseca nadgledati pripremu 17 međunarodnih izdanja lista Metro internacional, preneo je juče britanski "Gardijan"...Pored angažovanja za prestižni modni magazin "V", gde bi trebalo da piše tekstove o modi i umetnosti, Lejdi Gaga se prihvatila i uloge urednice za pomenuti...

Nastavak na S media...

Lady Gaga - urednica novina

Izvor: TimockeVesti.net, 10.Apr.2011

Lady Gaga će sledećeg meseca nadgledati pripremu 17 međunarodnih izdanja lista "Metro" i tako biti u prilici da o sebi napiše šta god želi. ...Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.