Ko će sa Sarijem put engleske prestonice? Novo ime u igri!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2018, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će sa Sarijem put engleske prestonice? Novo ime u igri!

Kako prenose italijanski mediji, iskusnog stručnjaka bi mogao da zaprati i jedan fudbaler Napolija.

Pitanje je trenutka kada će se Mauricio Sari biti predstavljen kao novi šef struke na "Stamford Bridžu".

On će preuzeti klupu "Plavaca" od zemljaka Antonija Kontea, a legenda londonskog kluba Đanfranko Zola će mu biti asistent.

Puno se spekulisalo o tome ko bi sa Sarijem mogao da krene put Londona, pisalo se o Hisaju, Zjelinskom, Raulu Albiolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Kulibaliju, ali teško da će "Plavci" uspeti da angažuju bilo kog od pomenutih fudbalera.

Zjelinski je u Anćelotijevim planovima, nedavno je parafirao i novi ugovor, Hisaj je odbio Juve, želi da osvoji titulu sa Napolijem, te i od njegovog transfera u Čelsi najverovatnije neće biti ništa, Kulibali je preskup, dok Anćeloti želi da zadrži i Albiola, za kojeg je interesovanje pokazao i Viljareal.

Ipak, jedan igrač bi mogao da se pridruži 59-godišnjem stručnjaku na "Bridžu", a prema poslednjim informacijama sa Apenina to bi mogao da bude Dris Mertens.

Imao je Belgijanac dve sjajne sezone na "San Paolu", pominjalo se da bi mogao da napusti klub ovog leta, ali mu je istekla otpusna klauzula od 28 miliona, sada se njegova vrednost procenjuje na 40 miliona evra.

Sari želi da upari Belgijanca sa njegovim sunarodnikom Azarom iza špica, pa će naložiti upravi Čelsija da mu strelca prvog gola u pobedi Belgije nad Panamom u prvoj rundi Mundijala stavi na raspolaganje.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.