Još jedan veliki posao Arsenala na vidiku!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan veliki posao Arsenala na vidiku!

Unai Emeri ima ozbiljne planove.

Arsenal je u transfer-leto otišao kao "gubitnik", javnost nije verovala da uprava londonskog kluba može išta da napravi sa budžetom od 45 miliona funti na današnjoj pomahnitaloj pijaci modernog fudbala gde se kvalitetni igrači teško mogu naći i za taj celi iznos.

Ipak sportski sektor kluba iz Londona predvođen Raulom Sanljehijem je uspeo da dovede odlične igrača na "Emirajts" stadion.

Stigli su Nikola Pepe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sebaljos, Tirni i David Luiz, po mnogima transfer igrača Lila se desio zbog dobrog odnosa između sportskog direktora Arsenala i vlasnika "doga".

Sada je na redu došao i produžetak saradnje sa Obamejangom, bivši igrač Borusije Dormund je prošle sezone podelio titulu najboljeg strelca PL sa Maneom i Salahom, ali ugovor mu ističe za dve godine a velikani su još ovog leta "obilazili" oko Londona zainteresovani za njegove usluge.

Gabonac prima 200 hiljada funti nedeljno, plan je da mu se ponudi plata poput Ozilove koja iznosi 350 hiljada funti. Detalji ugovora će moći da se ispune ukoliko se ostvari plasman u Ligu šampiona što je Arsenalu prošle sezone promaklo.

Arsenal je dobro počeo sezonu, imaju dve pobede Auba je bio strelac na oba meča i više je nego jasno da sjajni napadač zaslužuje povišice i da postoje male šanse da se "zagubi" po dobijanju iste kao njegov saigrač.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.