Jokan o Čelsiju: Nemam vremena da mislim o tome

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2018, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokan o Čelsiju: Nemam vremena da mislim o tome

Fudbalere Fulama u subotu očekuje odlučujuća utakmica u sezoni i šansa za plasman u Premijer ligu. Menadžer kluba iz Londona Slaviša Jokanović je govorio za engleske medije pred meč svog kluba protiv Aston Vile, ali je tema bio i Čelsi.

Očekuje se da ovog leta klupu Plavaca napusti Antonio Konte, a spekuliše se da bi Italijana mogao da nasledi upravo Slaviša Jokanović.

Srpski stručnjak je za Čelsi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << igrao od 2000. do 2002. godine, a prema pisanjima engleskih medija bi mogao da se vrati na "Stamford Bridž".

Ipak, Jokanović sada ima važnija posla.

"Imam dovoljno važnijeg posla sada, da bih mislio o takvom razvoju događaja. Imam jedinu obavezu i sve misli su okrenute finalu, ne mogu o ničemu drugom da razmišljam", rekao je Jokanović posle pitanja o selidbi u Čelsi.

Finale plej-ofa Čempionšipa između Fulama i Aston Vile je na programu u subotu od 18,00, uz direktan prenos na Sport Klubu 2.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.