IVANOVIĆ O LAMPARDU: On je legenda Čelsija!

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANOVIĆ O LAMPARDU: On je legenda Čelsija!

U nedelju je odigran veliki derbi Premijer lige između Čelsija i Mančester sitija, a meč je obeležio pogodak legende „plavaca“, a sada fudbalera „građana“ Frenka Lamparda. Posle utakmice sjajnom vezisti je prvi čestitao srpski reprezentativac Branislav Ivanović.

Timu iz Londona su ovo bili prvi izgubljeni bodovi u sezoni, a naš as je istakao da nema šta da oprosti Lampardu.
- To je fudbal. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Nemamo šta da oprostimo Frenku. Meč je završen 1:1, mi moramo da pogledamo sebe, našu igru. Naš cilj je da pobedimo. Ne mislimo o tome kako je Lampard dao gol. Mi smo mogli bolje da reagujemo u toj situaciji. Čestitali smo mu posle meča. On je legenda, uradio je mnogo dobrih stvari za Čelsi. Svako ko je radio sa Frenkom zna da je veliki profesionalac i šta je dao našem klubu. Igrali smo protiv šampiona, to je dobar tim čak i sa 10 igrača. Ali, još smo prvi na tabeli, sezona je duga i moramo nastaviti istim putem – rekao je Ivanović za Standard.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


USPEŠAN START NA SP: Boškovićeva vodila Srpkinje do pobede


TODORIĆ OPTIMIST: Do kraja nedelje treba da se reši ‘slučaj Klobučar’


RAJ NA ZEMLJI: Ivana uživa na Maldivima (FOTO)









Pogledaj vesti o: London

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.