Hodžson i dalje na klupi Kristal Palasa

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 23:49

Hodžson i dalje na klupi Kristal Palasa

Uprava Kristal Palasa produžila je saradnju sa Rojom Hodžsonom.

Iskusno stručnjak će i naredne sezone voditi londonsku ekipu pošto je sa njima izborio opstanak u Premijer ligi.

On je tokom proleća zamenio Patrika Vijeru, koji je u nedelju postao menadžer Strazbura.

"Drago nam je što možemo da objavimo da je Roj Hodžson naš menadžer za sezonu 2023/24. On će voditi ekipu uz Padija Makartija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na poziciju pomoćnika, a tu su i trener Rej Luington i trener golmana Din Kili", stoji u saopštenju kluba iz Londona.

Kristal Palas u prvom kolu u novoj sezoni 12. avgusta gostuje ekipi Šefild junajteda, a nedelju dana kasnije dočekuju na Selhurst parku tim Arsenala.

"Postavili smo sebi cilj da budemo u gornjoj polovini tabele, verujemo da je to dostižno uz tako dobru grupu igrača i najbolje navijače koji su uz tim, iz nedelje u nedelju", poručio je Hodžson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.