Hoće li ovo pokolebati Zidana, ponuda od 200 miliona!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li ovo pokolebati Zidana, ponuda od 200 miliona!

Njemu do novca nije stalo, ali ovo je zaista neverovatna suma. Mada, teško je verovati da bi prihvatio...

Rekao je da ne traži posao u klubu, spekuliše se da će odmoriti, ali ništa nije rekao za reprezentacije.

Mnogi veruju da bi Zidan mogao da nasledi Dešana koji ima ugovor do 2020. ako "Petlovi" loše prođu na prvenstvu sveta u Rusiji.

Ipak, pre toga, ponuda je stigla od Čelsija, nije je ni razmatrao, ne želi u London, ali mu je Katar ponudio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novac iz snova.

Radi se o sumi od 50 miliona godišnje, 200 za četiri godine koliko bi bio ugovor, Zidan bi imao zadatak da spremi reprezentaciju domaćina za Mundijal 2022.

Jasno, novac je nezamisliv, niko nikada u istoriji fudbala nije uzeo ovakve pare, čak ni od igrača za četiri godine.

Ali, Zidan je oprostio Realu 20 miliona otkazom, svojevremeno još šest kada se povukao sezonu pre isteka ugovora i novac nije njegov pokretač.

Videćemo šta će se desiti, Katar je nešto slično nudio Pepu Gvardioli, doduše manji novac, ali on je otišao u Mančester Siti.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Francuska "odjavila" Zizua!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2018, 10:29

Predsednik saveza se izjasnio povodom spekulacija da će Zidan preuzeti reprezentaciju Francuske...Predsednik Fudbalskog saveza Francuske Noel Le Gre odbacio je mogućnost da Zinedin Zidan preuzme reprezentaciju Francuske nakon Svetskog prvenstva u Rusiji...Zidan je pomalo iznenađujuće napustio mesto...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.