Hladan tuš za Totenhem, tri boda za Vest Hem

Izvor: B92, 27.Apr.2019, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladan tuš za Totenhem, tri boda za Vest Hem

Fudbaleri Vest Hema savladali su Totenhem sa 1:0 u derbiju Londona u 36. kolu engleske Premier lige i tako im ugrozili mesto među 4 najbolja tima.

Vest Hem je kao gost savladao Totenhem sa 1:0, golom koji je postigao Antonio u 67. minutu utakmice. On je loptu u kaznenom prostoru primio na grudi i onda polu volejem poslao u gornji desni ugao, pa Loris nije imao šansu da to odbrani.

Dve velike šanse je Vest Hem imao u 80. i 86. minutu utakmice, kada je Antonio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istrčao pred Iga Lorisa, ali je Antonio pogodio Lorisa u levo rame pa su Čekićari iz cele situacije dobili samo korner, a isti ishod je bio i kada je Isa Diop išao u solo prodor.

Totenhem nije bio bez šansi, pogotovo u prvih 45 minuta, ali su Son, Eriksen, Mura i ostali bili ili nedovoljno precizni ili previše sebični, mada je ruku na srce Fabijanski imao nekoliko fantastičnih odbrana, ali njima na dušu definitivno ide nešto inferiornije drugo poluvreme.

Pred sam kraj utakmice, u 94. minutu Totenhem je preko Fojta došao do ogromne šanse da dođe do izjednačenja, ali je Valbuena sklonio loptu sa gol linije i pomogao svom timu da upiše nova tri boda.

Nakon ovog poraza u londonskom derbiju Totenhem ostaje na 70 osvojenih bodova, samo sada imaju utakmicu više od Čelsija kom beže tri boda, a Plavci će svoj duel 36. kola igrati u nedelju od 17 časova i 30 minuta, kada će na Old Trafordu gostovati ekipi Mančester junajteda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČEKIĆARI RAZLUPALI TOTENHEM U GOSTIMA: Vest Hem slavio na novom stadionu! Antonio rešio pobednika londonskog derbija

Izvor: Kurir, 27.Apr.2019

Fudbaleri Totenhema izgubili su na svom stadionu od Vest Hema sa 1:0, u 36. kolu Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.