Izvor: Press, 01.Jul.2013, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola otvorio karte: Dovedite mi Davida Luiza!

Ovaj 26-godišnji reprezentativac Brazila i član londonskog Čelzija verojatno je jedan od cenjenijih obrambenih igrača u ovom trenutku. 
Gvardiola je navodno nazvao Luiza idealnim za Bajern i objasnio da bi mu trebalo malo vremena za prilagođavanje, i dodao da se nada da će uprava početi da radi na tom transferu. 
Inače, interesovanje za Luizom je pojačano nakon što je Žoze Murinjo rekao da mu Brazilac i nije među prvim obrambenim opcijama za sledeću sezonu. 
Luizov ugovor s Čelzijem traje do juna 2017. godine, a trenutno se na evropskom tržištu njegova vrednost procenjuje na oko 25 miliona evra.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.