Gest Novakovog kolege pokazao da je veliki čovek

Izvor: Vesti-online.com, 14.Nov.2018, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gest Novakovog kolege pokazao da je veliki čovek

U toku je Završni turnir u Londonu, na kojem nastupa i srpski teniser Novak Đoković. On se nalazi u grupi zajedno sa Džonom Iznerom, kojeg je pobedio u prvom kolu, kao i sa Aleksandrom Zverevim, sa kojim se sastaje u drugom kolu (četvrtak, 15 časova) i sa Marinom Čilićem.

U drugoj grupi nalaze se Rodžer Federer, Dominik Tim, Kei Nišikori kao i Kevin Anderson, o čijem potezu će se nadaleko čuti.

As decided before my match, I’m donating >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << for every one of my aces in today’s #NittoATPFinals match to the @LAFD to support firefighting efforts in California. My family and I will also match that donation to the local humane society to help animals in need. pic.twitter.com/EJ5XRaqpam— Kevin Anderson (@KAndersonATP) November 13, 2018

On je na zvaničnom Tviter nalogu objavio da je pre početka turnira obećao da će za svaki odigran as poen donirati 100 dolara za pomoć u požarima koji su zahvatili Kaliforniju. Isti taj iznos doniraće zajedno sa porodicom za lokalnu grupu HSVC_OJAI kako bi pomogao i životinjama.

Podsetimo, već danima se stanovništvo ove savezne američke države bori sa nezapamćenim požarima u kojima je život izgubilo preko 50 ljudi, dok se više od 200 vodi kao nestalo.
Pogledaj vesti o: London,   Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.