Fudbalerka Čelsija pokidala prednje ukrštene ligamente

Izvor: B92, 07.Jan.2024, 22:23

Fudbalerka Čelsija pokidala prednje ukrštene ligamente

Fudbalerka Čelsija Sem Ker povredila je prednje ukrštene ligamente kolena tokom treninga na pripremama u Maroku, saopštio je londonski klub.

Ker će ići na pregled specijaliste pre nego što započne dugotrajnu rehabilitaciju i gotovo sigurno će propustiti ostatak sezone.

"Svi u klubu žele Sem sve najbolje tokom oporavka", navodi se u saopštenju Čelsija.

Ona je od dolaska 2019. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postigla 99 golova u 128 utakmica za Čelsi, koji je prvi na tabeli Super lige sa tri boda više od Mančester sitija i Arsenala.

Reprezentativka Australije je ove sezone postigla četiri gola u osam prvenstvenih utakmica, a pet golova u četiri utakmice u Ligi šampiona.

Sa londonskim klubom osvojila je četiri šampionske titule, tri FA kupa, dva Liga kupa i Komjuniti Šild.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.