Elizabet Harli podnela zahtev za razvod

Izvor: Blic, 03.Apr.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elizabet Harli podnela zahtev za razvod

Britanska manekenka i glumica, Elizabet Harli, koja je u decembru objavila kako se par meseci pre toga rastala od svog muža, Aruna Najara, tek je sada podnela zahtev za razvod.

Manekenka i glumica, koja već neko vreme izlazi sa drugim momcima, tek je sada podnela zahtev za razvod od Aruna Najara, sa kojim je bila četiri godine u braku, a u zahtevu podnetom sudu u Londonu, model kozmetičke firme "Este Loder", kao razlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za razlaz navodi Arunovo "nerazumno ponašanje".

Preko svog "Tviter" profila, Elizabet je još u decembru objavila kako već neko vreme nije sa mužem, a nakon toga je otpočela vezu sa australijskim igračem kriketa, Šejnom Varneom, sa kojim je nedavno raskinula jer je sumnjala da je vara.

- Tek da znate, Arun i ja smo se rastali još pre nekoliko meseci. Naši najbliži su znali za to - napisala je na "Tviteru" glumica prošlog decembra.

Povezane vesti: Elizabet Harli moli Aruna Najara da joj se vrati

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.