Ejmina majka: Njena smrt je bila pitanje vremena

Izvor: Glas javnosti, 25.Jul.2011, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ejmina majka: Njena smrt je bila pitanje vremena

LONDON -  Časopis "Pipl" je pogrešno objavio da će pevačica biti sahranjena u nedelju, a u međuvremenu, u medijskim izveštajima pojavile su se brojne spekulacije od toga da je za njenu smrt direktno odgovoran "jak koktel" nekoliko narkotika koje je kupila od lokalnog dilera u petak uveče, do toga da je pevačica bila u teškom stanju zbog raskida veze sa Regom Trevisom (34).

"Dejli mejl" navodi da je Ejmi navodno veoma pogodilo to što je Reg odbio njenu ponudu za brak i >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << prekinuo vezu sa njom nekoliko dana pošto je prošlog meseca pevačica krenula na još jednu rehabilitaciju radi odvikavanja od narkotika.

Britanski tabloid piše da je Reg bio jedan od brojnih Ejminih prijatelja koji su pokušavali da joj pomognu, ali da ju je ostavio pošto je shvatio da ne može da se kontroliše.

Smrt Ejmi Vajnhaus, čiji je izuzetan muzički talenat bio u stalnoj senci problema sa alkoholom i drogama, duboko je potresla njene brojne obožavaoce širom sveta, prijatelje i porodicu, dok je njena majka Dženis novinarima rekla da je "bilo samo pitanje vremena" kada će umreti.

Vajnhaus je poslednji koncert održala u Beogradu 18. juna, kada je na scenu izašla u pijanom stanju, a nakon toga je obustavila evropsku turneju.

Engleski magazin Pipl objavio je da je Ejmi Vajnhaus ubio "masivan koktel" kokaina, heroina, ekstazija i anestetika ketamina.

Izvori magazina tvrde da je Ejmi viđena kako kupuje ove narkotike od svog dilera u petak, nešto posle 22.30 sati.

Anestetik ketamin ima široku upotrebu u medicini i veterinarstvu, ali se i zloupotrebljava kao narkotik.

Hronična zloupotreba ketamina najčešće dovodi do problema sa memorijom. Pošto je sedativ, narkomani ga mešaju sa drugim drogama kako bi poništili to dejstvo. Najčešća je mešavina ketamina i kokaina, takozvani "CK1".

S druge strane policija je povodom spekulacija da je uzrok smrti prekomerna doza psihoaktivnih supstanci, istakla da je  "neprikladno spekulisati o uzroku smrti" pre obdukcije.

- Datum i vreme obdukcije neće biti određeni pre ponedeljka ujutru- navodi se u policijskom saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.