Duran Duran postavili novi album na SoundCloud

Izvor: BalkanRock.com, 10.Sep.2015, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duran Duran postavili novi album na SoundCloud

Poznati engleski rok bend Duran Duran postavio je novi album “Paper Gods” na muzičku platformu SoundCloud.

Četrnesti studijski album benda izlazi 11. septembra. Sniman je u Londonu a na albumu gostuju  John Frusciante, Janelle Monáe, Nile Rodgers,  Mark Ronson, Kiesza, Jonas Bjerre kao i Lindsay Lohan.

Basista John Taylor o raznovrsnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << muzičara koji gostuju na albumu kaže: “Ovaj album se vraća u ono doba čudnih Duran Duran mikseva koji u sebi sadrži oštri pop zvuk kao i mračnu, čudnu, eksperimentalnu stranu muzike”.

Novi album se razlikuje od muzike koju je Duran Duran snimao pre 35 godina. Zahvaljujući producentima kao što su Mark Ronson i Pharrell Williams ovaj album može biti jedan od velikih dens hitova.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Povratak Lindsay Lohan na muzičku scenu!

Izvor: Tracara.com, 11.Sep.2015, 01:56

Lindsay, NIck, Simon i Ali Lohan u studiju u Londonu gde je glumica ‘otpevala’ svoju deonicu (foto: Instagram) Za slučaj da ste zaboravili, Lindsay Lohan je i pevačica. Pre nekoliko meseci glumica je najavila saradnju sa kultnim bendom Duran Duran na njihovoj novoj pesmi. Tada je i nastala fotografija...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.