Državljanin BiH ukrao trajekt u Veneciji

Izvor: Studio B, 20.Maj.2015, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin BiH ukrao trajekt u Veneciji

Državljanin Bosne i Hercegovine Vjekoslav Martinčević, sa prebivalištem u Londonu, ukrao je trajekt iz luke u Veneciji gde je boravio kao turista, prenosi portal "Klix".

Martinčević je trajekt udaljio od pristaništa, a policija je za incident saznala nakon što je dobila dojavu da je plovilo udarilo o zid starog venecijanskog groblja.

Dolaskom na mesto događaja u trajektu je pronađen muškarac bez dokumenata i tek naknadnom proverom je utvrđeno da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << radi o 42-godišnjaku bosanskog porekla, koji je bio vidno uznemiren i sa manjim povredama lica.

Policajci su ga odveli u hitnu pomoć i potom uhapsili i optužili za tešku krađu.

Utvrđeno je da je na trajektu napravljena šteta od 20.000 evra, navode italijanski mediji i dodaju da je Martinčević, pre nego što je udario u zid, jedno vreme plovio kanalima između ostrva.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

HIT:Bosanac ukrao trajekt u Veneciji, pa se slupao

Izvor: Mondo, 20.Maj.2015

Državljanin Bosne i Hercegovine u Veneciji je izazvao doslovce filmski scenario. Muškarac koji je identificiran kao Vjekoslav Martinčević ukrao je u ponedjeljak ujutro trajekt u ovom italijanskom gradu...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Martinčević, državljanin BiH s adresom u Londonu, ukrao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.