Drama u kamionu! Slavnom glumcu otkazale kočnice jedva se spasio

Izvor: Blic, 05.Avg.2014, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u kamionu! Slavnom glumcu otkazale kočnice jedva se spasio

Silvester Stalone otkrio šokantni detalj sa snimanja trećeg nastavka The Expendables

Silvester Stalone otkrio je da se bivši plivač Džejson Stetam spasio sigurne smrti nakon što je kamion koji je vozio završio na dnu mora.

U izjavi pred Londonsku premijeru filma, popularni Slaj je rekao: "Gledao je smrt u oči. Isprobavao je kamion težak tri tone kada su kočnice otkazale. Kamion je upao u Crno more, Džejson je uspeo da se spasi jer je on bivši profesionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << plivač. Da je bilo ko od nas bio u tom kamionu sigurno bi poginuo."

Džejson se takmičio za englesku plivačku reprezentaciju 1990 u Novom Zelandu, pre nego što je stekao svetsku slavu filmom Dve čađave dvocevke.

http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/jason-statham-died-filming-expendables-3991543

Kada su ga jednom pitali o najtežoj povredi na snimanju, Stetam se našalio: " Slomio sam pertlu u prvoj sceni."

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umalo da pogine: Akcioni junak Džejson Statam se za dlaku spasio najgoreg, ali ne na filmu

Izvor: 24sata, 05.Avg.2014

Jedan od najpoznatijih akcionih junaka današnjice, Džejson Statam, umalo se spasio sigurne smrti...Ovo sigurno ne bi bilo ništa novo, da se radi o nekom filmu, ali ne radi se o nekom filmu, prenosi engleski Mirror. Kako je otkrio Silvester Stalone, na snimanju trećeg nastavka The Expendables, odigrala...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.