Dijego Košta otkrio potpunom strancu, transfer već završen!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2017, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijego Košta otkrio potpunom strancu, transfer već završen!

Sve jeste u Božjim rukama, ali izgleda da je Gospod već odlučio...

Jedan od zaposlenih na aerodromu u Londonu je otkrio da je popričao sa Koštom kada ga je zamolio da se slikaju i da mu je Brazilac otkrio šta će se dešavati.

"Ostaću u Čelsiju do januara, posle idem u Atletiko. Makar tako mislim da će biti, mada, sve je u Božjim rukama", rekao je Košta.

Ovo jeste jedina varijanta, praktično, klubovi su se dogovorili, Čelsi ima obavezu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ne registruje Koštu za Ligu šampiona, jer bi to značilo da na proleće ne može da igra za Atletiko u Evropi.

Suma je i dalje predmet pregovora, ali je Konte svojom nespretnom reakcijom odnosno porukom da ne računa na Brazilca spustio cenu, sada Atletiko nudi samo 30 miliona evra, 10 manje od onoga što je Čelsi svojevremeno platio "Jorgandžijama" za Brazilca.

Ali, "Plavci" nemaju izbora, Konteu se ne sviđa što će Košta i ova četiri meseca biti u klubu, videćemo hoće li mu pružati uopšte šansu, pretpostavlja se da će Lukaku biti u prvom planu.

No, Košta ne haje, on je u poziciji da postavlja uslove, iako mu ne ide u korist da ne igra u godini Mondijala. Svejedno, napadač je doneo odluku, samo Atletiko i u januaru će se verovatno vratiti u Madrid.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.