Dijego Košta ima jasan plan, sledeći korak već na vidiku?!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2017, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijego Košta ima jasan plan, sledeći korak već na vidiku?!

Španac se vratio u London, ali...

Dijego Košta nema nameru da igra za Čelsi, ali je morao da se vrati u London, jer praktično nema gde.

Španac nije uspeo da realizuje transfer u Atletiko Madrid, pa je sada morao da se vrati, pošto ima ugovor sa Čelsijem, a prelazni rok je završen.

Madridska Marka je prenela da je Koštin plan da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na sve moguće načine izdejstvuje transfer u Atletiko Madrid, ne želi da ostane duže nego što mora, a to je do januara. Nije mu ni bitno da li će biti u ekipi ili ne, već samo da mu Čelsi odobri da ode po razumnoj ceni.

Španac nije registrovan za Ligu šampiona, tako da će od zime moći da igra na svim frontoma za četu Dijega Simeonea.

Antonio Konte ne računa na njega, pitanje je da li će uopšte biti u takmičarskom pogonu, odnosno sa kim će trenirati do zime.

Samim tim, Atletiko će biti u mogućnosti da se cenka, i da spusti cenu za svog bivšeg golgetera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.