Dibala opet odbio transfer? Juventus u blokadi, klub već u nevolji?

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2020, 09:13

Dibala opet odbio transfer? Juventus u blokadi, klub već u nevolji?

Izgleda da će Dibalu teško ubediti u svoj plan, veterani smetnja u prelaznom roku, pregovori sa Junajtedom sporo napreduju...

Kako smo i pisali Juventus je otvorio supermarket u Londonu, namera Paratićija je da se oslobodi nekolicine igrača, ali problem ostaju cene, želje fudbalera i nespremnost da napuste klub.

Sa Junajtedom, nije tajna, pregovara oko prodaje Daglasa Košte ili Bernadeskija, Solskjer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi radije Brazilca, razlog jednostavan, smatra da bi iskustvom značio mladom timu.

Ponovo je aktuelizovana priča oko razmene Pogba-Dibala, ali od toga nema ništa. Naime, kako pišu italijanski mediji, "La Hoja" ne razmišlja o Engleskoj, niti želi da napusti Juve. Prošle godine je odbio i "Đavole" i Totenhem, sada se pominje kombinacija da zameni Mesija u Barseloni, ali su to samo priče.

Dibalina namera je da ostane u Juventusu, ali 20 miliona koliko traži za Juve je nemoguća misija.

Paratići pokušava da proda i Remzija koji je razočaranje, ali ima veliku platu, spisak igrača postoji, treba i naći napadača, Mendeš i Raul Himenez čekaju, pitanje je da li bi Vulvsi prihvatili 60 miliona evra.

Vreme teče, početak priprema je zakazan, međutim daleko od toga da Pirlo zna tim za sledeću sezonu. Pominje se Manuel Lokateli kao dodatak veznom redu, uz Artura i Kuluševskog koji su već kupljeni, ali prioritet ostaje napadač, ovo će biti prelazni rok prodaja, ne velikih kupovina, Juventus nema novac.

Navijači brinu, gledaju ka Lombardiji gde Inter najavljuje velika pojačanja, šta će se sve dešavati ostaje da vidimo, ali Juventus je na neki način talac starijih igrača poput Kedire i Iguaina koji imaju još godinu ugovora i ne žele da napuste klub.

Dok je tako, prelazni rok je blokiran...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.