Cijene nafte rastu na početku 2024. godine

Izvor: Capital.ba, 02.Jan.2024, 13:08

Cijene nafte rastu na početku 2024. godine

LONDON – Cijene nafte blago su porasle u današnjem azijskom trgovanju. Foto: Pexels Na cijene su najviše utjecale napetosti u Crvenom moru, javlja njemačka novinska agencija dpa. Barel West Texas Intermediate sirove nafte od 159 litara za isporuku u februaru koštao je 72,91 USD do poslijepodneva po singapurskom vremenu, što je 1,26 USD više nego u petak. Sjevernomorska nafta Brent za isporuku u martu porasla je za 1,51 dolar na 78,55 dolara. SEEbiz Чланак Cijene nafte rastu na početku 2024. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Nafta skuplja zbog krize u Crvenom moru

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2024

LONDON - Cijene nafte porasle su za više od dva odsto tokom prvog trgovanja u 2024. godini pod uticajem potencijalnog prekida snabdijevanja sa Bliskog istoka nakon najnovijeg napada na kontejnerski brod u Crvenom moru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.