Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2010, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanka 27 puta proglašena za najružniju ženu sveta

LONDON -

Ana Vuds (62), višestruka pobednica takmičenja u pravljenju grimasa, mogla bi se uskoro naći i u Ginisovoj knjizi rekorda, pošto je 27 puta proglašena za najružniju ženu sveta.

Njena kćerka je izjavila da je majku prijavila za Ginisovu knjigu i da ona o tome ništa ne zna.

"Braća su je zasmejala i ona se samo popela na binu i napravila grimasu koja joj je donela prvu pobedu 1977", rekla je kćerka.

Vuds je nastavila da pravi grimase >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << narednih godina na takmičenju u Egermontu, gde je pobedila čak 27 puta, a dva puta zauzela je drugo mesto, postavši maskota tog takmičenja.

Ove godine je imala nesreću da joj pozli tokom takmičenja pa su morali da je odvezu u bolnicu, dodala je njena kcerka, i istakla da će majka nastaviti da se takmiči dok god bude zdrava.

U proteklih 33 godine, propustila je takmičenje samo jednom, i to zbog trudnoće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanka 27 puta proglašena za najružniju ženu sveta

Izvor: SrbijaNet.rs, 03.Nov.2010

Ana Vuds (62), višestruka pobednica takmičenja u pravljenju grimasa, mogla bi se uskoro naći i u Ginisovoj knjizi rekorda, jer je čak 27 puta bila proglašena za najružniju ženu na svetu. Njena ćerka je izjavila da je majku prijavila za Ginisovu knjigu

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Najružnija žena na svetu po 27. put

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2010, 00:11

Višestruka pobednica takmičenja u pravljenju grimasa Ana Vuds proglašena je po 27. put za najružniju ženu na svetu. Ona bi mogla uskoro da se nađe i u Ginisovoj knjizi rekorda, jer do sada niko nije toliko puta bio proglašen za najružniju ženu...Njena ćerka Brenda kaže da je ona majku prijavila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Najružnija žena na svetu

Izvor: Radio 021, 04.Nov.2010

Višestruka pobednica takmičenja u pravljenju grimasa Ana Vuds proglašena je po 27. put za najružniju ženu na svetu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.