Bred Pit prvi muškarac u reklami za Chanel No. 5

Izvor: NaDlanu.com, 09.Maj.2012, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit prvi muškarac u reklami za Chanel No. 5

Glumac i miljenik dama Bred Pit ući će u istoriju, jer će biti prvi muškarac koji će postati zaštitno lice najpoznatijeg ženskog parfema svih vremena - Chanela broj 5.

Kako piše "E! Online", Bred Pit je pristao da reklamira kultni ženski parfem Chanel No. 5 i očekuje se da će prvu reklamnu kampanju snimati tokom ove nedelje u Londonu. Ova reklama bi trebalo da bude objavljena krajem tekuće godine. Inače, ova reklama se, navodno, snima u novoj kući koju je Bred Pit >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << nedavno kupio sa svojom partnerkom Anđelinom Džoli. Kako se šuška, holivudska zvezda Bred Pit je za ovu "ulogu" tražio sedmocifrenu sumu na koju je kompanija "Chanel" pristala. Pre Pita, zaštitna lica čuvenog parfema su bile sve samo poznate dame poput Katrin Denev, Nikol Kidman, Estel Voren, Loren Haton i Ali Mekgro.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.