Boris Džonson predložio regulisanje statusa ilegalnih imigranata

Izvor: B92, 13.Jul.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Džonson predložio regulisanje statusa ilegalnih imigranata

Boris Džonson, predložio je regulisanje statusa ilegalnih imigranata, što je ideja koju je on ranije pominjao dok je bio gradonačelnik Londona.

Džonson je rekao da bi taj gest prema imigrantima, kojih ima oko 500.000 samo u Londonu, trebalo da bude praćen i merama prema kojima bi se sprečili novi ilegalni ulasci migranata u Veliku Britaniju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Prema njegovim rečima, regulisanje statusa bi se odnosilo na osobe koje žive najmanje 12 godina u zemlji, nisu imale problema za pravosuđem i koje "naporno rade ali ne mogu da plaćaju porez jer im nije regulisan status".

Džonson se založio za čvršći stav Velike Britanije prema migrantima koji ilegalno žele da uđu u zemlju.

On i sadašnji šef britanske diplomatije Džeremi Hant su kandidati za mesto lidera vladajuće Konzervativne stranke koji će ujedno biti i premijer.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Boris Džonson predložio regulisanje statusa ilegalnih imigranata

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jul.2019

Boris Džonson, favorit za mesto britanskog premijera, predložio je danas regulisanje statusa ilegalnih imigranata, što je ideja koju je on ranije pominjao dok je bio gradonačelnik Londona...Džonson je rekao da bi taj gest prema imigrantima, kojih ima oko 500.000 samo u Londonu, trebalo da bude praćen...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.