Bomba! Isko odbio Realov plan za transfer i izabrao drugi klub!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba! Isko odbio Realov plan za transfer i izabrao drugi klub!

Perez će biti razočaran, ali dobro je poznato da je Andalužanin tvrdoglav i da uvek istera svoje...

Izgleda da Isko ima drugačije ideje od Florentina Pereza.

Andalužanin je pristao da ode, svestan je da za njega nema mesta u klub, pogotovo kada se na leto vrati Odegard i stigne verovatno Fabijan Ruiz, ali nekadašnji igrača Malage ne želi u Čelsi.

Naime, španski mediji pišu da je Isko Alarkon već počeo da traži dom, samo ne u Londonu, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančesteru.

Iza čitave priče krije se Gvardiola, odnosno Siti. Iska čeka mesto u rosteru, veruje da će se u Pepovom sistemu izboriti za mesto, a zauzeće poziciju koju je imao zemljak David Silva.

Silva odlazi u Majami, ističe mu ugovor, a Isko bi trebalo da bude projektovana zamena. Čelsi je bio spreman da već ove zime plati oko 50 miliona evra za fudbalera Reala, Perez očajnički želi da se oslobodi prekobrojnih igrača i ostane u granicama FFP, pa će Iskova odluka razbesneti predsednika.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.