Bergkamp dao najbolji gol u istoriji Premijer lige! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2017, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bergkamp dao najbolji gol u istoriji Premijer lige! (video)

Majstorija 'netelećeg' Holanđanina na 'Sent Džejms' Parku dobila je najviše glasova u anketi u kojoj je učestvovalo preko pola miliona ljubitelja fudbala.

Anketu je sproveo BBC povodom 25-godišnjice od osnivanja Premijer lige.

Bergkampova čuvena bravura sa utakmice protiv Njukalsa, odigrane proleća 2002. godine, kada je leđima okrenut golu posle pasa Piresa okrenuo Dabizasa kao na 'petoparcu' a onda elegantno ćušnuo loptu iza leđa Šeja Givena, dobila je najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << glasova, mada samo 2% više od "projektila" bivšeg napadača Lidsa Tonija Jeboe protiv Vimbldona '95.

Na trećem mestu su spektakularne makazice Vejna Runija za pobedu Mančester Junajteda nad Manečster Sitijem u finišu gradskojg derbija iz 2011. godine, a u top % su još slalom Tijerija Anrija sa derbija severnog Londona između Arsenala i Totenhema s jeseni 2002. godine, kao i pogodak Džeka Vilšera protiv Noriča 2013. godine, posle tiki-taka akcije u kojoj su pored nejga učestvovali Santi Kasorla i Olivije Žiru.

U prilogu uživajte u TOP 5 golova Premijer lige:









Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.