Benzema u Čelsiju, a zna se i ko ga menja u Realu

Izvor: Mondo, 08.Jan.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benzema u Čelsiju, a zna se i ko ga menja u Realu

Klub iz Londona spreman je da u januaru pojača napad fudbalerom Real Madrida

Foto: Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

Maurisio Sari želi da dovede Karima Beznemu u Čelsi, bez obzira na lošu formu ove sezone i samo sedam golova postignutih u Primeri, prenosi "Miror".

Menadžer "plavaca" ima plan da dovede Francuza umesto Alvara Morate koji je pred transferom u Sevilju.

Benzema >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je na udaru kritika u Realu i očigledno je da ne može da se izbori sa dodatnim teretom od odlaska Kristijana Ronalda u Juventus, pa bi mogao da promeni sredinu.

U prilog tome ide i činjenica da Real već sada hoće novu "devetku" u liku Krištofa Pjonteka, poljske senzacije iz Đenove, prenosi španski "As".

Pjontekova cena je 60 miliona evra nakon što je postigao 19 golova u Seriji A ove sezone, a Real planira prvo da ga pozajmi sa pravom otkupa.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.