Bekamovi potrošili 54.000 dolara za jelke

Izvor: Dzungla.org, 11.Dec.2011, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekamovi potrošili 54.000 dolara za jelke

Dejvid i Viktorija Bekam potrošili su oko 54.000 dolara na šest božićnih jelki i na prazničnu dekoraciju

LONDON - Dejvid i Viktorija Bekam potrošili su oko 54.000 dolara na šest božićnih jelki i na prazničnu dekoraciju, preneli su danas mediji.
Par je unajmio jednu londonsku prodavnicu da im dekoriše dom u Hertfodširu pre njihovog dolaska >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << sledećeg vikenda.
Viktorija Bekam je odlučila da prvi Božić njene kćerke Harper bude poseban, piše 'Sandej miror'.
'Viktorija je želela najbolje od svega i otišla je direktno u radnju da se dogovori oko dekoracije', rekao je jedan izvor.
'Ona je izabrala samo staklene i srebrne ukrase, koji će se nalaziti na svih šest jelki u glavnim prostorijama kuće, a takođe je naručila i puno ukrasa za hodnike', dodao je izvor.
Viktorija Bekam i Dejvid Bekam u julu su dobili njihovo četvrto dete - kćerku Harper Sevn.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.