Barselona zainteresovana za Di Mariju

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2015, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona zainteresovana za Di Mariju

LONDON - Barselona je zainteresovana za fudbalera Mančester junajteda Anhela Di Mariju, prenose engleski mediji.

"Dejli Star" podsjeća da je 27-ogodišnji Argentinac ranije izrazio želju da napusti "Old Traford" pošto je nezadovoljan statusom u timu menadžera Luja van Gala.

Di Marija se prošlog ljeta preselio u Englesku iz Real Madrida za sumu od 60 miliona funti, čime je postao najskuplja >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << akvizicija u istoriji Mančester junajteda.

Ove sezone je argentinski reprezentativac odigrao u dresu "crvenih đavola" 25 utakmica u svim takmičenjima i postigao četiri gola, uz osam asistencija.

Veliko interesovanje za Di Mariju ranije je pokazao francuski prvak Pari Sen Žermen.

Barselona je trenutno vodeća na tabeli španske Primere sa četiri boda prednosti nad Real Madridom.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Barsa zainteresovana za Di Mariju

Izvor: RTS, 25.Mar.2015, 01:01

Barselona je zainteresovana da u svoje redove dovede fudbalera Mančester Junajteda Anhela Di Mariju, prenose engleski mediji. . ."Dejli Star" podseća da je 27. godišnji Argentinac ranije izrazio želju da napusti Old Traford...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.