Barsa ne odustaje od Brazilca, sprema novi napad!

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa ne odustaje od Brazilca, sprema novi napad!

Rešeni su da ga presele u svoje redove.

Pokušavala je Barselona letos da kupi krilnog fudbalera Čelsija Vilijana, uporno su slali ponude na "Bridž", ali "Plavci" nisu popuštali.

Nastavljaju se napadima Katalonci i ove zime, već su poslali jednu ponudu u London, ona je glasila novac i Malkom.

Ipak, Čelsi je odbio ponudu, ne žele da prodaju tako bitnog igrača kao što je Vilijan, uprkos činjenici da Brazilac ima još 18 meseci ugovora sa klubom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Mauricio Sari želi da ga zadrži po svaku cenu, odigrao je 30 od 32 meča "Plavaca" ove sezone, više nego bilo koji drugi fudbaler ekipe iz engleske prestonice.

Ali, ni Barsa neće tek tako dići ruke, kako prenose engleski mediji, Katalonci spremaju novu ponudu.

Nije poznato šta su sada smislili, da li će isključiti Malkoma iz jednačine i dodati novac, ili će samo pojačati finansijski deo ponude i nastaviti sa pokušajima da bivšeg igrača Bordoa pošalju na "Stamford Bridž".
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sari besan, Bajern nema poštovanja!

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019

Italijanski stručnjak je na konferenciji za medije govorio o interesovanje Bavaraca za igrača "Plavaca"...Minhenski Bajern na sve načine pokušava da u svoje redove dovede krilnog fudbalera Čelsija Kaluma Hadson-Odoija...Ovaj 18-godišnjak je pokazao da poseduje ogroman potencijal, kada god je dobio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.