Astrolozi o kraljevskoj bebi: Biće emotivan i tvrdoglav

Izvor: Večernje novosti, 23.Jul.2013, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Astrolozi o kraljevskoj bebi: Biće emotivan i tvrdoglav

LONDON - Astrolog Linda Loren tvrdi da će dečak princa Vilijema i vojvotkinje Kejt, koji je rođen u znaku raka, biti veoma emotivan i sensitivan, ali i tvrdoglav poput lava, prenosi Dejli mejl.Dejli mejl je konsultovao astrologe, kako bi videli da li su i koliko su zvezde naklonjene budućem vrhovnom zapovedniku oružanih snaga Ujedinjeng Kraljevstva i budućeg državnog poglavara."Poseduje energiju zahvaljujući kojoj će biti vrlo intuitivan i pažljiv prema prirodi, s obzirom da je rođen u ciklusu punog meseca. Biće dobrog zdravlja i veoma rečit", rekla je Loren i istakla da će beba Kembridž verovatno vrlo rano početi da priča.Britanski mediji pišu i da je sin Vilijama i Kejt sa 3,8 kilograma najteža kraljevska beba rođena u modernoj istoriji. KARAĐORĐEVIĆI Princ Aleksandar je, u ime porodice Karađorđević, danas uputio najiskrenije čestitke njihovim kraljevskim visočanstvima, vojvodi i vojvotkinji od Kembridža, povodom rođenja njihovog prvog deteta. "Moja supruga, moja porodica i ja smo sa ogromnom radošću primili vesti o rođenju vašeg sina. Šaljemo vam naše najsrdačnije čestitke. Želimo svima troma sve najbolje, a vašoj porodici dobro zdravlje i sreću", navedeno je u čestitki.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kraljevska beba Kejt Midlton će biti emotivna i tvdoglava, kažu astrolozi (Video)

Izvor: Svet plus, 23.Jul.2013

Astrolog Linda Loren tvrdi da će dečak princa Vilijema i vojvotkinje Kejt, koji je rođen u znaku raka, biti veoma emotivan i senzitivan, ali i tvrdoglav poput lava.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.