Arteta našao štopera i to besplatno?

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2020, 13:42

Arteta našao štopera i to besplatno?

Defanzivac odlučio da napusti Vijeru.

Arsenal igra dosta bolje po 'restartu' šampionata, sinoć su Artetini momci odigrali 1:1 sa Lesterom. Pre toga su "tobdžije" imale tri trijumfa zaredom, videćemo da li mogu do Lige Evrope naredne sezone.

Za verovati je da će se Arteta tokom narednog prelaznog roka koncentrisati na defanzivna rešenja.

Klub iz Londona je u proteklom periodu doveo Soareša i Pabla Marija, očekuje se i dolazak Salibe uskoro, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na redu je i nova akvizicija iz Lige 1.

Radi se o mladom štoperu Nice Malangu Sariju koji je odlučio da napusti klub koji vodi Patrik Vijera po isteku ugovora. Mladić se ove sezone probio u prvi tim matičnog kluba, ali staviće tačku na petogodišnju saradnju.

Sar po transfermarktu vredi oko 16 miliona evra, navodno se i RB Lajpcig interesuje za 21-godišnjeg Francuza. Sa druge strane ukoliko ga potpišu "leteći bikovi" to bi možda značilo da se klub iz Bundeslige sprema za prodaju Upamekana koji zavređuje pažnju premijerligaša.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.