Arteta dobija pomoćnika, i to kakvog!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arteta dobija pomoćnika, i to kakvog!

Još jedna legenda se vraća u klub!

Legendarni fudbaler Arsenala Tijeri Anri mogao bi da se vrati u London kao jedan od pomoćnika novog menadžera Tobžija koji bi, po svemu sudeći, trebalo da bude Mikel Arteta.

Skaj sport je ovu informaciju dobio od pouzdanog izvora koji takođe navodi da Anri ovog leta neće produžiti ugovor sa Fudbalskim savezom Belgije, gde trenutno radi kao pomoćnik Robertu Martinezu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Nekada ubitačni napadač navodno je zainteresovan da se preseli na Emirejts kao prvi trener ekipe, ali bi tu ulogu trebalo da preuzme takođe bivši fudbaler Arsenala Mikel Arteta.

Čelnici londonskog kluba žele da okupe svoje legende u klubu, pa bi rado ponudili Francuzu mesto pomoćnog trenera u novom stručnom štabu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.