Arteta: Igrači još veruju u titulu

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 13:37

Arteta: Igrači još veruju u titulu

Fudbaleri Arsenala u utorak od 21 dočekuju Čelsi u londonskom derbiju.

Za izabranike menadžera Mikela Arteta nema izbora - žele li da ostanu u trci za titulu sa Mančester sitijem, moraju da pobede.

Arsenal je na poslednja četiri meča izgubio od Mančester sitija sa 4:1 i zabeležio tri remija, sa Liverpulom, Vest Hemom i Sautemptonom.

"Tobdžije" su na 75 bodova, imaju jedan manje od Sitija, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji ima i meč manje. Pobeda nad "plavcima" vratila bi Arsenal na vrh.

"Moramo da priznamo da ima još da se igra i obavi dosta posla. Moramo biti skromni, da prepoznamo svoje slabosti i da radimo da budemo bolji. Isto tako, imamo i mnogo kvaliteta i stvari koje smo odlično radili u proteklih deset meseci. Sada, trka za titulu nije u našim rukama. Ono što možemo je da dobijamo svoje mečeve, a sve ostalo zavisi od Sitija", poručio je Arteta.

On je dodao da štoper Vilijam Saliba ponovo neće biti spreman da zaigra.

"Uopšte nije napredovao ove nedelje", razočaran je španski stručnjak.

Ipak, na kraju je rekao da njegovi igrači imaju i dalje želju da se bore i pritisnu Siti maksimalno.

"Ne moram da brinem za raspoloženje igrača, ik dalje u sebi imaju taj takmičarski žar, isto je i za meč sa Čelsijem. Teško je predvideti šta će protivnik uraditi, ali moramo da se spremimo da pobedimo", zaključio je menadžer Arsenala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.