Arsenal pronašao štopera od 15 miliona evra, problem je - konkurencija! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2020, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal pronašao štopera od 15 miliona evra, problem je - konkurencija! (video)

U trku za njim su se uključila još dva premijerligaša.

Arsenalu je i više nego potrebno pojačanje u defanzivi, ni dolazak Mikela Artete nije prikrio taj nedostatak "tobdžija".

Jedan od onih koji bi mogao da stigne u London već na leto jeste fudbaler Lila Gabrijel.

Brazilac ima 22 godine, igra na poziciji štopera, a ove sezone se ustalio u francuskom timu za koji je odigrao 31 utakmicu u dosadašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toku sezone.

Problem bi mogla da bude konkurencija, pored Arsenala u trku su se uključila još dva engleska tima - Lester i Everton.

"Lisice" su veoma blizu plasmana u Ligu šampiona što će svakako predstavljati veliku prednost ukoliko se upuste u trku za potpis Gabrijela koji je procenjen na 15 miliona evra


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Renov tinejdžer od 50 miliona može da bira - Dortmund ili Madrid? (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2020

Mladić oduševio svojim igrama od početka sezone...Borusija Dortmund je napravila sjajan posao dovođenjem Osmana Dembelea za 15 miliona evra kojeg su "milioneri" na kraju prodali za 110 miliona evra Barseloni...Sada bismo mogli da vidimo sličnu priču pošto se na meti Borusije našao još jedan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.