ARSENAL PRONAŠAO ZAMENU ZA OZILA: Fudbaler Real Madrida stiže na Emirejts (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 20:04

ARSENAL PRONAŠAO ZAMENU ZA OZILA: Fudbaler Real Madrida stiže na Emirejts (FOTO)

Nekadašnje čudo od deteta dolazi u London.

Norveški fudbaler Martin Odegard (22), privremeno će napustiti redove madridskog Reala i preći na pozajmicu u Arsenal, prenose mediji širom Evrope.

Atletiko je definitivno najozbiljniji kandidat za titulu u Španiji - Simeoneov tim ređa samo pobede, a večeras (21.00) mu u goste dolazi Valensija koja ne blista. Kec nosi kvotu 1,47, a Sigurna pobeda, tačnije trijumf domaćina bez primljenog gola, 2,30.  >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Valensija.

"Tobdžije" su već neko vreme u potrazi za kreatorom igre, a Odegard je upravo to i mnogi u njemu vide naslednika Mesuta Ozila, koji je nedavno napustio klub.

Odegard je u dresu Reala upisao samo osam ligaških nastupa, a na pozajmicama je bio u Herevenu, Vitezeu i Sosijedadu u kojem je najbolje pokazao deo svojih kvaliteta.

Očekuje se da Real i Arsenal uskoro ozvaniče saradnju, čime će Odegard postati drugi fudbaler "kraljevskog kluba" koji je na pozajmici u timu iz Londona, pošto je tamo i Dani Sebaljos.

🚨 | BREAKING: Arsenal have agreed a deal to sign Real Madrid attacking midfielder Martin Ødegaard on loan.

— Sky Sports News (@SkySportsNews) January 24, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.