ANĐA I BRED POKLONILI 340.000 ZA DECU U SOMALIJI

Izvor: Kurir, 10.Okt.2011, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANĐA I BRED POKLONILI 340.000 ZA DECU U SOMALIJI

LONDON - Holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit donirali su sumu od 340.000 dolara za zdravstvenu negu dece koja su ostala bez domova u ratu u Somaliji.

Oni su se na ovaj potez odlučili nakon što je Džolijeva nedavno posetila ovu zemlju u svojstvu ambasadora dobre volje pri Ujedinjenim nacijama.

Njihov novac doniran je jednoj humanitarnoj organizaciji u Somaliji, koja će iskoristiti novac da pomognu ljudima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji se nalaze u kampovima i bore se kako sa ratom tako i sa glađu, koja je uzela 29.000 dečijih života.

"Badbado kamp u Mogadišu dnevno zbrine oko 300 žena i dece", rekao je za Dejli mejl Muhamed Dahir koji radi u jednoj humanitarnoj organizaciji, dodavši da se nada da će novac Anđeline Džoli i Breda Pita pomoći deci.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.