Vest iz Rumunije: Orlovi u utorak igraju za prolaz!

Izvor: Mondo, 17.Nov.2018, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest iz Rumunije: "Orlovi" u utorak igraju za prolaz!

Srpskoj reprezentaciji biće potrebno da u poslednjem kolu pobedi Litvaniju.

Ipak nije gotovo!

Reprezentacija Srbije savladala je Crnu Goru u subotu i tako napravila veliki korak ka plasmanu u Ligu B. Međutim, za taj uspeh biće joj potrebno i da u utorak u Beogradu pobedi Litvaniju.

Rumuni su ostali u trci za osvajanje prvog mesta jer su u subotu uveče savladali Litvaniju kod kuće rezultatom 3:0. Naše komšije tako su se primakle "orlovima" na dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << boda zaostatka uoči poslednjeg kola.

Računica za plasman našeg tima je prosta.

Srbiji je sada potrebna pobeda protiv Litvanije i ona će joj definitivno doneti mesto u višoj Ligi, bez obzira na rezultat meča Rumunija - Crna Gora.

Ako ekipa Mladena Krstajića odigra nerešeno, a Rumunija pobedi, bićemo izjednačeni na vrhu tabele, ali naš tim će biti drugi jer su Rumuniji dali gol u Beogradu (2:2), za razliku od "orlova" u Bukureštu (0:0).

U slučaju da Litvanija napravi senzaciju i pobedi u glavnom gradu Srbije, Rumunija će imati šansu da trijumfom u Podgorici prestigne "orlove".

Biće to važan utorak za Krstajićev tim i srpsku reprezentaciju.

Tabela: Srbija 11, Rumunija 9, Crna Gora 7, Litvanija 0 bodova.

Parovi poslednjeg, 6. kola (utorak, 20.45): Srbija - Litvanija, Crna Gora - Rumunija.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.