Verujete li Tumbi? U Litvaniji će biti mnogo bolje!

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verujete li Tumbi? ''U Litvaniji će biti mnogo bolje!''

Selektor smatra da je večerašnja provera uspela, ono pravo tek sledi?

Mučila se reprezentacija Srbije večeras u Kruševcu da pronađe put do gola Paragvaja, ali je u 90. minutu Mitrović na centaršut Rodića sa leve strane postigao pobedonosni gol, što je ujedno njegov 29. pogodak u dresu sa državnim grbom.

Posle meča, selektor Ljubiša Tumbaković je ocenio večerašnju proveru uspelom.





''Ispunili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << cilj u oktobarskom okupljanju, a to je da pokušamo da napravimo kontinuitet selektiranja igrača, kao i da proverimo neke fudbalere koje do sada nismo videli. Mislim da je ova provera uspela.







Uvek je dobro kada se pobedi, mada nismo blistali. Uvek može bolje, ali je dosta igrača iz prvog saziva bilo van ekipe. Ova utakmica je pokazala da na neke igrače možemo da računamo'', istakao je Tumbaković, a prenosi sajt FSS.

Četiri dana kasnije ''Orlovi'' gostuju u Viljnusu, gde će u kvalifikacionom meču odmeriti snage sa Litvanijom.





''Bilo kakva pobeda pravi prostor da se napravi dobra atmosfera. Kroz celu utakmicu igrali smo na način koji bi trebalo da bude naša prepoznatljivost. U Litvaniji će biti mnogo bolje, moramo tamo da napravimo dobar rezultat, da bismo ostali u takmičarskom tonusu'', zaključio je Tumbaković.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.