Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2020, 17:38

Tri kluba zainteresovana za Parahovskog

O svemu piše litvanski 15min.lt

Ritas iz Vilnjusa traži način da pojača centarsku poziciju, a ime koje se pojavljuje na nišanu ovog tima je nama dobro poznati Artjom Parahovski, piše litvanski 15min.lt.

Zapravo, Parahovski je jedno od mogućih rešenja za Ritas, a postoje još neki igrači koji su interesantni ovom timu.

Kako piše 15.min, Parahovski nije samo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << želja Ritasa, već i Andore koja nastupa u ACB ligi, kao i Cmokija iz Minska sa kojima trenutno trenira.

Parahovski je bio odličan u dve utakmice u dresu reprezentacije Belorusije, protiv Albanije i Kipra, kada je dao 17, odnosno 11 poena. U drugom meču imao je i 12 skokova.

Artjom je bez kluba od marta, kada je košarka zaustavljena zbog virusa korona. Igrao je u Partizanu pre toga, a znamo da se taj "brak" nije dobro završio, pa je posle toga prešao u Strazbur.

Parahovski ima 33 godine, a u karijeri je igrao još za Rigu, Budiveljnik, Eskišehir, Hapoel Jerusalim, Nižnji, UNIKS i Makabi.

U Partizan je došao kao skupo i veliko pojačanje, ali navijači crno-belih nisu imali mnogo toga da vide iz arsenala ovog stamenog Belorusa.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.