Tadić posle stotke: Nije fraza, ni budalaština

Izvor: B92, 10.Sep.2023, 23:09

Tadić posle "stotke": Nije fraza, ni budalaština

Kapiten Srbije Dušan Tadić u meču protiv Litvanije odigrao je svoj 100. meč za nacionalni tim.

"Orlovi" su slavili rezultatom 3:1 i ponovo su na deobi prvog mesta u grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj naredne godine.

"Najbitnije je da se pobeđuje. Hteli smo da pokažemo reakciju, dobru igru Srbije, posle onog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poraza od Mađarske. Tako je i bilo u prvom poluvremenu. Dali smo jedan gol, pa drugi, treći, nismo hteli da stanemo. Malo nas je presekao primljeni pogodak, pa potom nismo uspeli da damo i željeni četvrti, peti...", izjavio je kapiten "orlova".

Na ovom meču upisao je svoju 38. asistenciju u dresu Srbije.

"Nije loše, nije loše. Ali, eto, nisam ih brojao. Ma, najvažnije je da se pobeđuje. Mi moramo na Evropsko prvenstvo, posle toliko dugo vremena koliko nas tamo nije bilo".

Potom je upitan da izabere koja mu je najdraža utakmica od tačno 100 u dresu Srbije.

"Nemam ja omiljenu, jer kad igrate za državni grb, za ovaj sveti grb, svaka utakmica je posebna! Nije fraza, nije budalaština. Svaki put kada izađeš na teren, ponosan si. Kada čuješ himnu... poseban je to osećaj", zaključio je Tadić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džajić: Pobeda protiv Litvanije donela samopouzdanje igračima i stručnom štabu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2023, 17:38

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dragan Džajić čestitao je igračima i stručnom štabu "orlova" na pobedi protiv Litvanije u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.