TRINKIJERI DOKTOR ZA KUPOVE: Žalgiris podigao trofej!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 22:29

TRINKIJERI DOKTOR ZA KUPOVE: Žalgiris podigao trofej!

Zaustavili Srbe...

Žalgiris je uspeo da stigne do novog trofeja u domaćim takmičenjima pošto je savladao ekipu Lijetkabelisa rezultatom 86:70 u "Žalgirio areni" u okviru Kupa Litvanije.

Nekako je od početka ove utakmice izgledalo da će Žalgiris biti taj tim koji će kontrolisati utakmicu, od početka je išlo u tom smeru i posle 15:15, tim koji predvodi naš Nenad Čanak nije uspeo više da parira >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipi Andree Trinkijerija.

Tokom druge četvrtine je bilo i ogromnih +17, Lijetkabelis niti jednom nije smanjio na ispod 10 poena razlike.

Ovoga puta je zaustavljen Đorđe Gagić i nije pružio partiju kao juče u polufinalu kada je imao indeks 44. Ovoga puta 11 poena, efikasniji u njegovom timu su bili Sirvidis sa 15 i Orelik sa 13. Popović je dodao 2 poena.

Kinan Evans kod pobednika 16 poena, Birutis 12, koliko i Manek...

Inače, ovo je sedmi trofej u kup takmičenjima za Trinkijerija (ima i dva sa Partizanom), prvi, sa Žalgirisom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.