Šta je Kokeza rekao o Krstajiću?

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Kokeza rekao o Krstajiću?

Mladen Krstajić bi mogao da bude uskoro bivši i sve su češće priče o njegovom odlasku.

Ko će biti naredne godine na klupi reprezentacije Srbije?

Mladen Krstajić nije bio raspoložen nakon poslednje utakmice protiv Litvanije, rekao je da ima dosta pritisaka sa kojima ne može lako da se izbori i mnogi ga već vide kao bivšeg iako je reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uspela da osvoji prvo mesto i da ostvari plasman u plej-of Lige nacija.

Šta ima da kaže predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza?

Nije želeo da se oglašava sada, rekao je da će to učiniti nakon 5. decembra kada je žreb za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Ishod naziremo, ali sačekajmo i taj 5. decembar...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Haos u svlačionici Srbije posle Litvanaca razlog što Krstajić hoće da ode?

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018, 10:12

Srpski reprezentativni fudbal ponovo je u centru pažnje zbog stvari koje nemaju mnogo veze sa onim što se dešava na terenu...Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je u utorak poslednju utakmicu grupne faze Lige nacija u kojoj je ostvarila sve zacrtane ciljeve..."Orlovi" su obezbedili prvo mesto...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.