Šok u Litavaniji: Žalgiris protiv Ivkovićevog Efesa postigao samo dva poena u deonici!

Izvor: Blic, 04.Dec.2014, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u Litavaniji: Žalgiris protiv Ivkovićevog Efesa postigao samo dva poena u deonici!

Ništa nije bilo jasno navijačima u Litvaniji, jer su košarkaši Žalgirisa u prvoj četvrtini duela sa Efesom postigli samo jedan koš! U Evroligi se to već desilo dva puta, pa je učinak domaće ekipe u "Žalgirio" areni izjednačen sa Marusijem i Benetonom.

Rezultat posle prve četvrtine bio je 16:2 za sastav Dušana Ivkovića, a jedine poene postigao je Paulius Jankunas na dva minuta i sedam sekundi do kraja deonice. Jednostavno, ništa nije išlo od ruke igračima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Žalgirisa, a veliki presing turskog predstavnika samo je još više zbunjivao domaćina koji je uspeo da se propisno obruka.

Sledeći poeni, posle Jankunasovih, stigli su tek posle minut i po igre u drugoj deonici preko Gudaitisa.

Ovaj negativni rekord do sada su držale ekipe Marusija I Benetona, ali im se sada pridružila ekipa Žalgirisa.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Evroliga

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.